Passie voor vers in een nieuw kleedje

Traditie en vernieuwing met de nadruk op de smaak (1995-2015)

Ook nu wordt die trend verder gezet door de derde generatie. Jan Hannon en zijn vrouw Geert Horsten namen de winkel over op 2 januari 1995. Het aanpalende pand werd aangekocht, en in 2000 werd de winkeloppervlakte verdubbeld. De winkel werd in een volledig nieuw kleedje gestoken. De koelruimte werd verviervoudigd in oppervlakte en de ateliers werden volledig vernieuwd volgens de recentste HACCP-normen. Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid.
Bij de selectie van onze producten, zowel bij de streekproducten als bij exotische soorten, komen smaak, terroir en authenticiteit steeds op de eerste plaats. Behalve het uitgebreide aanbod van groenten en fruit, kan u ook volop genieten van een ruime selectie kazen, uitgelezen vleeswaren met een uitgebreide keuze uit verschillende landen. U kan er snuffelen tussen de heerlijkste wijnen, de vele olijfolies en uw keuze maken uit de vele soorten olijven, gemarineerde groenten, een uitgebreide keuze in huis bereide gerechten en andere specialiteiten.

Samen met hun team medewerkers willen Jan en Geert u ook in de toekomst nog verwennen met de kwaliteit die u van de “Grappe” gewoon bent.